Art Creations
this site the web

Spiritual Healing Art - Creations

Spiritual Healing Art - Creations

Μία από τις μεγάλες μου αγάπες είναι η δημιουργία. Δημιουργία με κάθε δυνατό τρόπο. Μέσα από όλους τους πιθανούς συνδυασμούς των εικαστικών τεχνών. Η άλλη μεγάλη μου αγάπη είναι οι ενεργειακές-πνευματικές θεραπείες. Σε κάποιες από τις δημιουργίες μου η τέχνη και η θεραπεία βρίσκουν κοινό τόπο έκφρασης... Αυτό που ονόμασα Spiritual Healing Art. Μέσα από αυτές τις σελίδες σας παρουσιάζω κάποιες από τις εργασίες μου, δίνοντας σας παράλληλα τη δυνατότητα να κάνετε τη δική σας παραγγελία...

Με αγάπη

Βίκυ Χρυσού~

~ Ενεργειακή Θεραπεύτρια~ Reiki Master Teacher ~ Sat Nam Rasayan Practitioner

Chakra Healing "ΕΡΜΗΣ"



Το μοναδικό αυτό φυλαχτό-μενταγιόν φέρει τόσο τις προστατευτικές και ενεργειακές ιδιότητες των κρυστάλλων, ενδυναμώνοντας κάθε ένα από τα επτά ενεργειακά μας κέντρα (τσάκρα), όσο και τη δύναμη του συμβόλου του κηρυκείου του Ερμή ή κατ' άλλη παράδοση τις ενεργειακές ροές των Ida και Pigala που συμβολίζονται με τα δύο ελισσόμενα φίδια που ανέρχονται κατά μήκος της σουσούμνα (του κεντρικού ενεργειακού μας καναλιού που ρέει κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης). Το χρυσό "φίδι" αντιπροσωπεύει τις ηλιακές-αρσενικές ενέργειες, ενώ το ασημένιο τις θηλυκές-σεληνιακές. Η πλήρης εναρμόνιση και άνοδος τους οδηγεί τον άνθρωπο σε ανώτερα πνευματικά πεδία, τον αφυπνίζει και επιφέρει την πολύτιμη συνειδησιακή διεύρυνση και σοφία.

Το συγκεκριμένο μενταγιόν αποτελεί μια ιδανική ασπίδα προστασίας και ενδυνάμωσης. Βοηθά να το χρησιμοποιούμε κατά το διαλογισμό μας ή να το φοράμε στο ύψος του τσάκρα της καρδιάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γραφές με Φως...

 

W3C Validations

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Morbi dapibus dolor sit amet metus suscipit iaculis. Quisque at nulla eu elit adipiscing tempor.

Usage Policies