Art Creations
this site the web

Spiritual Healing Art - Creations

Spiritual Healing Art - Creations

Μία από τις μεγάλες μου αγάπες είναι η δημιουργία. Δημιουργία με κάθε δυνατό τρόπο. Μέσα από όλους τους πιθανούς συνδυασμούς των εικαστικών τεχνών. Η άλλη μεγάλη μου αγάπη είναι οι ενεργειακές-πνευματικές θεραπείες. Σε κάποιες από τις δημιουργίες μου η τέχνη και η θεραπεία βρίσκουν κοινό τόπο έκφρασης... Αυτό που ονόμασα Spiritual Healing Art. Μέσα από αυτές τις σελίδες σας παρουσιάζω κάποιες από τις εργασίες μου, δίνοντας σας παράλληλα τη δυνατότητα να κάνετε τη δική σας παραγγελία...

Με αγάπη

Βίκυ Χρυσού~

~ Ενεργειακή Θεραπεύτρια~ Reiki Master Teacher ~ Sat Nam Rasayan Practitioner

Θεραπευτικά Μενταγιόν - "Δέντρα Ζωής"

Η αγάπη μου για τη δημιουργία και τους κρυστάλλους, αλλά και η ενασχόληση μου με τις ενεργειακές θεραπείες βρήκαν τα τελευταία χρόνια έναν τρόπο έκφρασης μέσα από τους πίνακες ενεργειακής θεραπείες (Chakra Healing) και πιο πρόσφατα στη σειρά από χειροποίητα μενταγιόν "Δέντρα ζωής".
Αποτελούν και πι δύο αυτές μορφές τέχνης μέρος της Spiritual Healing Art, όπως την ονομάζω.

Κάθε μενταγιόν αποτελεί ένα είδος "φυλαχτού" που συνοδεύεται από τις θεραπευτικές και προστατευτικές ιδιότητες των κρυστάλλων.

"Δέντρο Ζωής" με περίδοτο και δέσιμο από ορείχαλκο.

Διαστάσεις περίπου 4 χ 5 εκ.

Ιδιότητες: Το περίδοτο (ή ολιβίνης) είναι ένας ημιπολύτιμος λίθος που ενεργοποιεί και διαχέει φως στο σώμα και το πνεύμα. Αναζωογονεί ολόκληρο το σώμα και απελευθερώνει το νου από αρνητικές σκέψεις. Επιδρά άμεσα στο ηλιακό πλέγμα και την καρδιά. Διώχνει τη νευρική ένταση και επουλώνει τις πληγές που προκλήθηκαν από ζήλια, οργή, πικρία ή μνησικακία. Επιδρά θεραπευτικά και στα επινεφρίδια που θεωρούνται οι "συγκινησιακές μας αποθήκες". 
Προάγει επίσης την ανεξαρτησία, διαλύει κάθε μορφή φόβου, έντασης, νεύρων, οργής, ενοχής, 
Βοηθά να ορίζουμε τον εαυτό μας καλύτερα και να παραδεχόμαστε και να τακτοποιούμε τα σφάλματα ή τα λάθη μας. Ενισχύει το συκώτι, τη χολή, και αποτοξινώνει. "Δέντρο Ζωής" με αμέθυστο και χαλαζία.


Διαστάσεις περίπου 4 χ 4 εκ.

Ιδιότητες: Ο αμέθυστος αποτελεί βασική πέτρα προστασίας. Είναι πέτρα γαλήνης, ηρεμίας, διαλογισμού. Ησυχάζει το νου και τον οδηγεί στα ουράνια πεδία της Ειρήνης. Ενσταλάζει κατανόηση και αναδύει την αιώνια σοφία της ίδιας της ψυχής. 
Καταπληκτική σε περιπτώσεις υπερκόπωσης, άγχους, νοητικού φορτίου. 
Βοηθά στη μετατροπή της αρνητικής ενέργειας σε θετική. 
Προστατεύει από ψυχικές επιθέσεις. 
Ενεργοποιεί το λυμφατικό σύστημα, ενισχύει το νευρικό και προστατεύει το ενεργειακό πεδίο.

Ο χαλαζίας (quarz) προσφέρει ενεργειακή φόρτιση σε κάθε επίπεδο. Ανακλά αγνό φως και απαλύνει τις εντάσεις και τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος. Σε συνδυασμό με τον αμέθυστο που "ειδικεύεται" στο τρίτο μάτι, ενεργοποιούν την πνευματικότητα (7ο τσάκρα). Μαζί λειτουργούν σαν ασπίδα προστασίας-καθοδήγησης και αγάπης "Δέντρο Ζωής" με καρνεόλη και δέσιμο από ορείχαλκο


Διαστάσεις περίπου 2,5 χ 4 εκ.

Ιδιότητες: Ο καρνεόλης είναι θαυμάσιος γειωτής ενεργειών. Μεγεθύνει τη ροή ενέργειας. Διώχνει τη ζήλια, την οργή, την απάθεια. Φέρνει έμπνευση, ακρίβεια σκέψης, ικανότητα μνήμης.  Βοηθά ιδιαίτερα όσους είναι αφηρημένοι ή έχουν έλλειψη συγκέντρωσης. 
Ενισχύει το αναπαραγωγικό σύστημα. Πολύ καλή και σε προβλήματα πέψης, νεφρών, χολής. 

Μας κατακλύζει με δημιουργική ενέργεια ώστε να μετατραπούμε σε εύφορη γη που σφύζει από ζωή και ευλογίες. Μας φέρνει σε αρμονία με τη Φύση. 

Βοηθά στην ομαλή λειτουργία των 3ων κάτω ενεργειακών κέντρων.  και το πρώτο της σειράς,

 "Δέντρο Ζωής" με τυρκουάζ και μάτι τίγρης, και δέσιμο από χαλκό κ ορείχαλκο.


Διαστάσεις περίπου 3,5 χ 4 εκ. που είδαμε και στην προηγούμενη ανάρτηση ...


Ιδιότητες: Προστασία, ισορροπία, δύναμη, ενέργεια, σοφία, ηρεμία, φιλία. Ενθαρρύνει τη θετική σκέψη. Υψώνει το πνεύμα. Προωθεί την ειρήνη του νου. Πανίσχυρος προστάτης από περιβαλλοντικές μολύνσεις. (τουρκουάζ) Ενόραση, οξυδέρκεια- ξεκάθαρη σκέψη- αισιοδοξία, προστασία από αρνητικές ενέργειες (μάτι τίγρης).


Θα χαρώ να φτιάξω και για εσάς ένα μοναδικό μενταγιόν-φυλαχτό, που όχι μόνο θα είναι ένα κόσμημα, αλλά θα σας προσφέρει τις ενέργειες εκείνες που έχετε ανάγκη στη ζωή σας!Με αγάπη
Βίκυ Χρυσού
~ τοξότισσα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γραφές με Φως...

 

W3C Validations

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Morbi dapibus dolor sit amet metus suscipit iaculis. Quisque at nulla eu elit adipiscing tempor.

Usage Policies