Art Creations
this site the web

Spiritual Healing Art - Creations

Spiritual Healing Art - Creations

Μία από τις μεγάλες μου αγάπες είναι η δημιουργία. Δημιουργία με κάθε δυνατό τρόπο. Μέσα από όλους τους πιθανούς συνδυασμούς των εικαστικών τεχνών. Η άλλη μεγάλη μου αγάπη είναι οι ενεργειακές-πνευματικές θεραπείες. Σε κάποιες από τις δημιουργίες μου η τέχνη και η θεραπεία βρίσκουν κοινό τόπο έκφρασης... Αυτό που ονόμασα Spiritual Healing Art. Μέσα από αυτές τις σελίδες σας παρουσιάζω κάποιες από τις εργασίες μου, δίνοντας σας παράλληλα τη δυνατότητα να κάνετε τη δική σας παραγγελία...

Με αγάπη

Βίκυ Χρυσού~

~ Ενεργειακή Θεραπεύτρια~ Reiki Master Teacher ~ Sat Nam Rasayan Practitioner

Ενεργειακά-Προστατευτικά βραχιόλια

Οι νεότερες Δημιουργίες μου στα πλαίσια της Spiritual Healing Art
πήραν τη μορφή όμορφων κοσμημάτων που χαρίζουν ενέργεια και προστασία, αλλά και τις θεραπευτικές ιδιότητες των κρυστάλλων που τα κοσμούν.

1. Το πρώτο βραχιόλι που βλέπουμε είναι φτιαγμένο με χαολίτες χρώματος τυρκουάζ δεμένες με επάργυρες σφυρήλατες σπείρες μέσα σε τρίγωνα.    
Ο μπλέ χαολίτης που μοιάζει πολύ με το τυρκουάζ έχει τις ακόλουθες ιδιότητες:
 • Προστατεύει από τη βασκανία και τις αρνητικές ενέργειες.
 • Χαρίζει σοφία, ηρεμία και υπομονή.
 • Φέρνει χαρά, αισιοδοξία και φιλία.
 • Μας συντονίζει με την αφθονία
 • Βοηθά να ανακαλύψουμε τα δημιουργικά ταλέντα μας
 • Βοηθά στην ανάκληση ονείρων και τη διαισθητική γνώση που πηγάζει από αυτά
 • Ανακουφίζει από πονοκεφάλους και ένταση που προέρχονται από άγχος και ψυχική ένταση
 • Διώχνει την αρνητικότητα και βοηθά τον κάτοχο του να απαλλαγεί από εγωισμό, θυμό και οργή2. Κόκκινα κοράλια δεμένα με σπείρες. 

Ιδιότητες: 
 • Προστατεύει από τη βασκανία και τα ατυχήματα.
 • Έλκει ευημερία και καλή τύχη
 • Φέρνει χαρά, αισιοδοξία, ζωντάνια
 • Είναι όπως λέγεται δυνατό αντικαταθλιπτικό και διώχνει τα αρνητικά συναισθήματα και τις βίαιες αντιδράσεις.
 • Διώχνει τη σύγχυση, το άγχος και τους εφιάλτες
 • Φέρνει θετική σκέψη
 • Τονώνει την καρδιά και το κυκλοφορικό
 • Καταπολεμά το λήθαργο
3. Βραχιόλι με μπλε κοράλια, μπλε αβεντουρίνη και λευκούς χαολίτεςΙδιότητες:


 • Ο λευκός χαολίτης προάγει την εσωτερική αφύπνιση και τη δημιουργικότητα. Ενθαρρύνει τον άνθρωπο να πορεύεται προς θετικές κατευθύνσεις  Διώχνει το θυμό, τη μνησικακία και τον εγωισμό. Βοηθά στη μετουσίωση των αρνητικών συναισθημάτων. Καλμάρει το υπερδραστήριο μυαλό και διώχνει το άγχος και την αϋπνία. 
 • Η μπλε αβεντουρίνη δρα θεραπευτικά για το νου και τη μνήμη, ενώ αυξάνει την αυτοσυγκέντρωση και μειώνει τα αισθήματα ανασφάλειας. Παράλληλα εξiσσοροπει τις αρσενικές και θηλυκές ενέργειες (yin-yang) και προάγει τις ηγετικές ικανότητες. Είναι πέτρα ευημερίας.
 • Τα μπλέ κοράλια έχουν ανάλογες ιδιότητες με τα κόκκινα κοράλια...4. Βραχιόλι με φθορίτες (αργυραδάμα) δεμένο με σφυρήλατες σπείρες-τρίγωνα για ενέργεια και προστασία. 


Ιδιότητες:

  Έλκει: Γονιμότητα, Πλούτο, Υγεία, Πειθώ, Αρμονία, Υγεία. Επαγγελματική Πρόοδο. 
Προσφέρει πολύ ισχυρή ψυχολογική προστασία. Δίνει θάρρος και δύναμη για συγχώρεση. Εξαφανίζει τις αρνητικές ενέργειες από το περιβάλλον και προστατεύει εξαιρετικά από το στρές των ηλεκτομαγνητικών κυμάτων και των υπολογιστών. Προάγει την αρμονία. Προσφέρει ηρεμία και γαλήνη, ενώ παράλληλα βοηθά τον κάτοχό του να συγκεντρωθεί και να διακρίνει την αλήθεια πίσω από τις ψευδαισθήσεις. Καθαρίζει την αύρα και προάγει τις διαισθητικές δυνάμεις ενώ ταυτόχρονα βοηθά να γειώνουμε τις πνευματικές ενέργειες. 5. Βραχιόλι με ροζ χαλαζία, αμέθυστο  και λευκό χαλαζία 

Ιδιότητες: 

 • Ο ροζ χαλαζίας είναι η κετεξοχήν θεραπευτική πέτρα της καρδιάς. Είναι όπως λένε η "πέτρα της αγάπης" και προάγει την αγάπη σε όλες τις της μορφές. Φέρνει ηρεμία, ευτυχία και αυτοεκτίμηση. Θεραπεύει τις συναισθηματικές πληγές και απομακρύνει τη θλίψη. Ενισχύει τη συμπόνια και τα ευγενικά συναισθήματα.
 • Ο διάφανος χαλαζίας (quarz) είναι ο ανώτατος θεραπευτής - αρχηγός των θεραπευτικών λίθων. Προσφέρει φως, ζωτικότητα, δύναμη, θάρρος και θετική ενέργεια. Επίσης αναζωογονεί τον οργανισμό και προάγει την ευεξία και τη μακροζωία. Βοηθά κάθε καινούργια αρχή.  Ιδανική ενεργειακή ασπίδα για το γεωπαθητικό στρες, τις ακτινοβολίες, τις γραμμές Λέι. 
 • Ο αμέθυστος έλκει Αγάπη, Αφθονία, Γαλήνη, Αντίληψη, Πνευματικότητα. Ανακουφίζει από το Άγχος.Είναι το πετράδι της φιλίας, της αγάπης και της ειρήνης και του διαλογισμού. Προάγει τη δημιουργικότητα, το θάρρος, την αυτοεκτίμηση, την ανεκτικότητα, τη διαίσθηση και τον οραματισμό. Ενισχύει τη θέληση, φέρνει ισορροπία και αρμονία στο πνεύμα, ηρεμεί το νευρικό σύστημα. Προστατεύει από τους εθισμούς και διώχνει το θυμό, την οργή και το φόβο. Απομακρύνει τα αρνητικά συναισθήματα και δρα ηρεμιστικά. Παρέχει προστασία απο γεωπάθειες, την ακτινοβολία και τις γραμμές LEY. Διώχνει το φθόνο και βοηθά να ξεφύγουμε από παλιές επιβαρυντικές καταστάσεις. Είναι ιδιαίτερα θεραπευτικός λίθος για το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα.

6. Βραχιόλι από αμέθυστο και κρύσταλλο χαλαζία 
δεμένο με σπείρες από ορείχαλκο.Ιδιότητες:
 • Ο διάφανος χαλαζίας (quarz) είναι ο ανώτατος θεραπευτής - αρχηγός των θεραπευτικών λίθων. Προσφέρει φως, ζωτικότητα, δύναμη, θάρρος και θετική ενέργεια. Επίσης αναζωογονεί τον οργανισμό και προάγει την ευεξία και τη μακροζωία. Βοηθά κάθε καινούργια αρχή.  Ιδανική ενεργειακή ασπίδα για το γεωπαθητικό στρες, τις ακτινοβολίες, τις γραμμές Λέι. 
 • Ο αμέθυστος έλκει Αγάπη, Αφθονία, Γαλήνη, Αντίληψη, Πνευματικότητα. Ανακουφίζει από το Άγχος.Είναι το πετράδι της φιλίας, της αγάπης και της ειρήνης και του διαλογισμού. Προάγει τη δημιουργικότητα, το θάρρος, την αυτοεκτίμηση, την ανεκτικότητα, τη διαίσθηση και τον οραματισμό. Ενισχύει τη θέληση, φέρνει ισορροπία και αρμονία στο πνεύμα, ηρεμεί το νευρικό σύστημα. Προστατεύει από τους εθισμούς και διώχνει το θυμό, την οργή και το φόβο. Απομακρύνει τα αρνητικά συναισθήματα και δρα ηρεμιστικά. Παρέχει προστασία απο γεωπάθειες, την ακτινοβολία και τις γραμμές LEY. Διώχνει το φθόνο και βοηθά να ξεφύγουμε από παλιές επιβαρυντικές καταστάσεις. Είναι ιδιαίτερα θεραπευτικός λίθος για το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα.


7. Βραχιόλι Chakra Healing 
δεμένο με σπείρες από ορείχαλκο


Ιδιότητες: Φέρει 7 διαφορετικούς κρυστάλλους, που προσφέρουν τις ενισχυτικές, θεραπευτικές και προστατευτικές ιδιότητες τους σε κάθε ένα από τα ενεργειακά μας κέντρα, προσφέροντας ενεργειακή εξισορρόπηση.


Καλό είναι να επιλέγουμε αυθόρμητα, διότι τότε επιλέγουμε με βάση τη διαισθητική μας σοφία αυτό που έχουμε ανάγκη στην παρούσα στιγμή στη ζωή μας. Επίσης τα βραχιόλια ενεργειακής χρήσης προτιμούμε να τα φοράμε στο αριστερό μας χέρι...

Ελπίζω να σας άρεσαν :)

Με αγάπη
Βίκυ Χρυσού

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γραφές με Φως...

 

W3C Validations

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Morbi dapibus dolor sit amet metus suscipit iaculis. Quisque at nulla eu elit adipiscing tempor.

Usage Policies